Hotel La Morera

Us proposem una estada amb un ambient acollidor que inspira benestar i tradició. I us oferim la garantia de l’experiència de tres generacions d’una família dedicada a la hospitalitat dels visitants al magnífic mon dels Pirineus.

La nostra connexió amb la natura es constant per la situació entre el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, que garanteixen un immens valor paisatgístic. Un lloc ideal per viure el Pirineu en estat pur: cultura, esports, natura, tradició …

.
Lleida

Senderisme CO2 = 0

,

 • Dèixa’t portar. Dona vacances al teu cotxe!, Descobreix les perles amagades del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el seu entorn de manera totalment sostenible.
 • Informació addicional: 

  Les rutes que no tenen l’inici o el final a l'hotel, es farà l’aproximació amb el bus del parc o bé amb el transport de l’hotel.

  Us fem la següent proposta d'estada:
  Dia 1: Arribada
  Dia 2: Matí: Excursió per la Ruta de l'Alt Àneu (senderisme rural entre pobles).
  Dia 3: Excursió de dia per la Vall dels Encantats i Estany de Sant Maurici.
  Dia 4: Excursió de dia per la Vall glacial de Gerber i els seus estanys.
  Dia 5: Matí: Excursió de ½ dia per la Mata de València (bosc d’avetosa més extensa de la Península). Tarda: visita al Castell dels Comtes de Pallars
  Dia 6: Matí: visita guiada a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu; tarda: visita guiada a l’explotació ramadera i formatgeria Girola Cabra Pirinenca, a València d’Àneu.

 • Calendari: De juny a setembre
 • El preu inclou: Allotjament en règim de MP
 • Dificultat: Moderada
 • Adreçat a: ,
→ Calcula la ruta