On som

Alós d'Isil

Àreu

Espot

Esterri d'Àneu

Gavàs

Isil

La Guingueta d'Àneu

Les Planes de Son

Llavorsí

València d'Àneu

Com arribar

http://turisme.pallarssobira.cat/info-util/com-arribar-hi/

Autobús

La companyia de transports ALSA cobreix el transport públic fins al Pallars Sobirà amb una línia directa des de Barcelona i línies regulars i serveis diaris des de Barcelona i Lleida. Per motiu dels possibles canvis d’ALSA en els seus horaris, aconsellem consultar la pàgina web d’ALSA o trucar al telèfon d’atenció al client: 913270540.


Cotxe

L’accés al Pallars Sobirà es fa a través de 3 vies de comunicació principals en bon estat. Des del Pallars Jussà per la Nacional 260 passant pel congost de Collegats, des de l’Alt Urgell per la Nacional 260 passant pel port del Cantó i des de la Vall d’Aran per la C-28 passant el port de la Bonaigua. Les carreteres que passen per ports de muntanya poden presentar complicacions a l’hivern per neu i gel; per tant,  si voleu venir en temporada de neu porteu cadenes o rodes de contacte. Per conèixer les possibles incidències de les carreteres cliqueu aquí.


Taxi

La poca oferta de transport públic de què disposa la comarca ha fet necessària la creació d’una xarxa de servei de taxis ofert per particulars per tal de cobrir els trajectes que no es poden fer amb transport públic. El taxi ofereix la possibilitat d’arribar a pobles aïllats allunyats de les vies de comunicació principals, però també a les grans ciutats a les hores desitjades. La tarifa d’aquests trajectes amb taxi sol ser preestablerta. Si voleu més informació sobre els taxis de la comarca, feu clic al següent enllaç del blo de l’oficina de turisme comarcal.


Tren

Tot i que el Pallars Sobirà no disposa de cap connexió ferroviària, es pot arribar amb tren fins a La Pobla de Segur, a la comarca veïna del Pallars Jussà. La Pobla de Segur està connectada amb Tremp, Balaguer i Lleida a través d’una línia operada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya anomenada El tren dels llacs. Des de l’estació de La Pobla de Segur,es pot agafar l’autobús que cobreix el trajecte fins a Esterri d’Àneu, parant a Llavorsí, Escaló i La Guingueta d’Àneu.


Avió

El Pallars Sobirà no disposa d’aeroport, però al seu entorn hi ha diverses possibilitats: l’aeroport de Lleida, l’aeroport de Barcelona, l’aeroport de Toulouse… La comunicació des d’aquestes poblacions s’ha de realitzar en combinació amb algun transport per carretera (transport públic amb autobús o transport privat amb taxi).