Ecomuseu de les Valls d’Àneu

L’Ecomuseu permet de conèixer millor la realitat natural i cultural del territori aneuenc i les transformacions que s’hi han anat succeint a les darreres dècades. Donem al públic visitant una completa informació sobre el passat i el present de la zona i alhora propiciem la reflexió sobre les possibilitats de futur.

A diferència dels museus tradicionals, l’Ecomuseu no es reclou en un edifici, sinó que s’escampa territori enllà per tal d´explicar la vida de les valls que el comformen. Es vertebra, doncs, a partir de centres patrimonials repartits pels pobles d’Àneu.

.
Lleida

Visites teatralitzades amb l’Esperanceta a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu

, ,

 • L’Esperanceta és la pubilla de casa Gassia, una bufona que promou experiències culturals vehiculant el patrimoni i l’humor. El seu desvergonyiment i el seu peculiar punt de vista fan les delícies de xics i grans. Una forma de conèixer, aprendre i relacionar-se amb el territori pallarès, que de ben segur no us deixarà indiferents.
  Cabaret Pagès per tots els públics!

  A més, no et perdis els nous personatges:
  Esperanza de la Pampa, és la cosina argentina de l’Esperanceta que ha retornat al Pallars per recuperar el que és seu. Visita teatralitzada en castellà-argentí.

  Àrnica, és una hippy-neorural que treballa de guia turístic al Pallars. Ruta teatralitzada pel poble d’Esterri.
 • Informació addicional: 

  Places limitades: Cal reserva prèvia al 973 626 436

 • Calendari: Consultar a la web de l’Ecomuseu els dies, hores i preus
 • Preu: (Español) Consultar web del Ecomuseu
 • Ubicació: Casa Gassia, Carrer del Camp 22-24, Esterri d'Àneu
 • Adreçat a: , ,
→ Calcula la ruta