(Español) Hotel lo Paller

Lo Paller és un hotel de Muntanya, situat al poble de València d’Àneu, a mig camí entre Aigüestortes i Baqueira Beret.

Pren el nom de l’antic paller familiar, amb la decoració característica de l’entorn: càlida fusta, pedra... Estarem encantats de descobrir-vos els més bonics de les Valls d’Àneu, on la natura es pot gaudir en totes les estacions de l’any.

.
Lleida

Obaga Activitats

Som una empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència en el territori, som guies titulats i les nostres activitats defugen de la massificació.

.
Lleida

Pel país de l'ós bru en família

, ,

 • Et pots allotjar a l’Hotel lo Paller en una acollidora habitació doble rústica amb vistes a la muntanya. Inclou un esmorzar buffet amb productes de la zona i pastissos casolans.

  Proposta d'estada de 2 nits:
  Divendres nit: allotjament

  Dissabte matí: Descobrint rastres i petjades pel país de l'ós
  Itinerari circular de descoberta dels rastres i petjades dels mamífers que viuen al país de l'os. L'itinerari comença i finalitza al poble d'Isil amb 2,5 km de recorregut i 150 mts de desnivell. Al mirador de l'ossa realitzarem una interpretació del paisatge per conèixer com viu l'ós al llarg de l'any. L'activitat es pot complementar posteriorment amb la visita a la casa de l'ós per compte propi.

  A la nit el cel de l'Óssa: Observació astronòmica i tast de licors pirinencs
  Allotjament

  Diumenge matí: Caminada fins a Esterri d'Àneu
  (temps aprox. 1h anada i tornada) i visita a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu
 • Informació addicional: 

  Gaudeix del tracte casolà i acollidor a Lo Paller, on descansar després d’un dia d’activitats per conèixer el nostre entorn.
  El Jordi i l’Àlex t’explicaran les millors rutes per conèixer el territori, en família o amics. A la nit, gaudeix dels plats típics del nostre restaurant, com l’escudella de la Dolors.

 • Calendari: A partir del juliol
 • Preu: A partir de 52€
 • El preu inclou: Allotjament
 • Durada: 2 nits
 • Dificultat: Baixa-moderada
 • Adreçat a: 
→ Calcula la ruta