MónNatura Pirineus

MónNatura Pirineus és un centre de natura de construcció bioclimàtica propietat de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Ofereix des de fa més de 15 anys la possibilitat d’experimentar la vida a la muntanya tot descobrint el seu patrimoni d’alt valor natural, històric, social. Una vivència educativa única a les Valls d’Àneu i als Pirineus.

.
Lleida

Educació Ambiental per a un Turisme Sostenible

, , ,

 • El nostre Centre ofereix a les Valls d’Àneu un ampli ventall d’activitats de caire educatiu de flora, fauna, geologia, clima i astronomia, adaptades a diferents grups d’edat. A Mónnatura Pirineus es viu l’educació en la natura mitjançant activitats exteriors com recorreguts naturalistes, excursions al Parc Nacional, observacions de fauna, i activitats d’interior com tallers de laboratori i conferències, que un permetrà gaudir d’una experiència enriquidora en l’alta muntanya.

  Destaquem les Estades Escolars amb programes a mida segons l’edat i cursos, on els mateixos infants són els protagonistes del seu propi aprenentatge. Els programes generals són de 3 o 5 dies entre setmana, però ens adaptem a les necessitats de cada centre escolar.

  Per als Infants i Joves s’organitzen les Estades de Natura i Camps de Treball durant el mes de juliol on un ampli programa d’educació ambiental i lleure consoliden una tasca educativa d’alta qualitat, treballant la sensibilitat cap al medi, els valors de grup, la sostenibilitat,etc.

  I, sense oblidar, els programes per a famílies, amb tot tipus de propostes que permeten la desconnexió del dia a dia, tot gaudint de la natura mitjançant programes a mida adaptats a cada família.
 • Informació addicional: 

  Els diferents programes educatius de MónNatura Pirineus, ja siguin per a famílies, escolars o joves, estan pensats per a garantir els valors de sostenibilitat i respecte en el medi que ens envolta, com a garantia per a contribuir col·lectivament en la conservació i desenvolupament del territori.

 • Calendari: Tot l’any amb reserva prèvia.
 • Preu: Consultar preus segons programa.
 • El preu inclou: Els programes inclouen l’allotjament en l’alberg de MónNatura Pirineus, àpats i activitats educatives de mig dia o dia sencer . També oferim la possibilitat de programes sense allotjament.
 • Durada: 2 hores
 • Dificultat: Baixa
 • Accessibilitat: Consultar amb el Centre per cada una de les activitats.
 • Adreçat a: , ,
→ Calcula la ruta